Uzun yıllar rahatsızlığıma tanı konulamamış biri olarak enerji terapisi, enerji tıbbı konularını araştırmalarım sayesinde bu alanın güzelliğine tanık oldum.

Yaklaşık 20 yıl süren aniden güç kaybı ve bayılmalar yaşadım. Tedavi için pek çok yöntem denedim. Başta batı tıbbı olmak üzere her türlü yöntemi kullandım. Ama maalesef olumlu bir sonuca ulaşamadım. En son büyük bir kamu hastanesinde konusunda uzman doktorlar tarafından kalp pili takılması önerildi, hazırlıklar yapıldı fakat bu arada bu konuda uzman birisine tekrar danışma ihtiyacı duyduğumda bana tam rahatsızlandığınız anı anlatabilir misiniz dediğinde yine rahatsızlandım ve hocam işte tam da bu durum dedim. Yapılan test ve kontroller sonucu kesinlikle kalp pilinin çözüm olmayacağı söylendi.

Bu arada kişisel gelişim üzerine eğitimler alıyordum. Böylece alternatif tıbba ve spitüel hayata atıldım. Bu yönde hislerimin açıklığı beni daha da heyecanlandırdı. Bu eğitimlerin birinde bir arkadaşım bana rahatsızlığım konusunda yardımcı olabileceğini söyledi ve bana uzaktan kozmik enerji seansları yaptı. Bu seanslardan sonra rahatsızlığım azaldı ve çok şükür bitti. Bunu üzerine kozmik enerjiyi araştırıp eğitim aldım. Kozmik enerji eğitiminde en üst seviyeye ulaştım.

Daha sonra bu alanda beğendiğim diğer enerji ve terapi konularının da eğitimlerini aldım. Şu anda bu terapilerin her birini gerekli gördüğüm yerlerde kullanarak yakın uzak (örnek olarak: Amerika, Güney Afrika, Japonya, Avusturya) fark etmeksizin danışanlarıma destek olarak yardımcı olmaya çalışıyorum. Çok şükür güzel sonuçlar da alıyorum. İnsanların sıkıntısına Allah’ın izniyle çare olmak, onların rahatladığını, şifalandıklarını görmek, hissetmek benim içim en büyük mutluluk.

Halen aldığım eğitimlerle ilgili özellikle kozmik enerji ile ilgili eğitimler de vermekteyim.

ÇALIŞTIĞIM ENERJİ ALANLARI / ALDIĞIM EĞİTİMLER

1. Kozmik enerji

En güçlü ve etkili şifa tekniklerinden biridir. Ruh, beden ve zihin üçlemesine yönelik çalışan ve dünya sağlık örgütünün onayladığı bir enerji sistemidir.

  • Kozmik Enerji Temel Eğitimi (42 Kanal)
  • Masterlik uyumlaması
  • Megisterlik Eğitimi (25 Kanal)
  • Zorasterlik Eğitimi (11 Kanal),
  • 4. Blok Eğitimi (34 Kanal),
  • Hutta Blok Eğitimi (215 Kanal),
  • Sinerji Eğitimi (Sinerji 10 blok +1 Blok Vottavar +1 Blok Afon Toplam 12 Seviye, 52 Matris ve 38 Miks Toplam 90 Kanal)
  • Ateş Çiçeği enerjisi

2. Theta healing

  • THETAHEALING® BASIC DNA BİRİNCİ SEVİYE SEMİNERİ
  • THETAHEALING® ADVANCED DNA İLERİ SEVİYE SEMİNERİ
  • THETAHEALING® INTUITIVE ANATOMY SEZGİSEL ANATOMİ SEMİNERİ
  • THETAHEALING® DIG DEEPER DERİN KAZMA SEMİNERİ
  • THETAHEALING® GAME OF LIFE YAŞAM OYUNU SEMİNERİ
  • THETAHEALING® RHYTHM İDEAL KİLO SEMİNERİ
  • THETAHEALING® HORMONE SYMPHONY

Bizler, içimizde hangi duygular varsa onları bir mıknatıs gibi hayatımıza çekeriz. Bunlar sevgi gibi olumlu bir duygu veya üzüntü, gücenme, öfke, nefret gibi olumsuz duygular olabilir. Zihnimiz olumlu, olumsuz duygu arasındaki farkı bilmediği için her duyguyu gerçekleşmesini istediğimiz bir olgu olarak algılar, kabul eder ve bize bunları deneyimleyebileceğimiz benzer olayları ve kişileri getirir.

Adını TETA beyin dalgasından alan, THETAHEALING® Vianna Stibal tarafından 20 sene önce kendisini kanserden iyileştirdiğinde bulunmuştur. Binlerce kronik ve ölümcül hastalığı olan kişileri iyileştirdiğinde, Vianna THETAHEALING® tekniğini geliştirerek bunu kolayca öğrenilecek güçlü bir teknik haline getirmiştir.

Beynimizin yaydığı aşağıda listelenen frekanslar vardır:

alfa (8–12 hz), beta (13–30 hz), theta (4–8 hz) ve deltadır (0.1–4 hz)

3. NLP Teknikleri ile Hızlı Algılama Eğitimi

4. Deeksha Eğitimi

Oldukça yüksek titreşime sahip Deeksha enerjisi; beyin, omurilik, çakralar ve DNA üzerinde çalışarak, çakraların çiçeklenmesini ve beyinsel aktivitelerin ön loplara kaymasını sağlar. Zihin ve bilinçaltı temizliği sağlar.

Kişinin beyni birlik alanına uyumlanarak zihninin yaratmış olduğu ayrılık illüzyonundan özgürleşir.

5. Radyestezi/Alistezi Eğitimi

Radyestezi, maddelerin yaydıkları ışınımların veya enerji alanlarının herhangi bir cihaz olmaksızın algılanması yoluyla bunların yerleri, durumları veya çeşitli özellikleri hakkında bilgi verme yeteneğidir.

Ali’stezi yöntemi Radyestezi tekniklerini kullanarak, bir sarkaç ile soru ve cevap şeklinde doğduğunuz günden bugüne hayatınızda etken olan ve çözdüğünüzü sandığınız ve bir türlü çözemediğiniz sorunların kökenine inerek gerçek sebepleri bulmaktır.

6. Kadim Nefes Koçluğu, Terapisi

Maalesef doğru nefes almayı bilmiyoruz. Haydan gelip Hu ya giden nefes köprüsü ile sen evrene, evren de sana bağlanıyor ve en temel düzeyde sen nefesle yaşıyorsun ve bunun farkında olmalısın.

Nefesin derinse ve doğru kas sistemi çalışıyorsa o zaman dışarı bağlı değilsin ve yaşıyorsun. Eğer nefes kapasiteni artırmıyor ve doğru nefes alıp vermiyorsan varoluşla arandaki köprü yıkılır ve her türlü hastalığın kaynağı olursun. Nefes varlığını yenileyen, yapılandıran ve seni varlığının öz gücü ile buluşturan bir iksir, bir sır. Mutluluk ferah ve bilgelik yolu nefesten geçiyor. Kadim Nefes uygulamaları ve seansları başarının, mutluluk, güzellik ve sağlık ilişki ve şifanın kapısını aralıyor.

7. Dorn Metodu ile Postür Bozukluğunu Düzeltme, bel ve omur ağrısı giderme

Bu metotla vücudumuzun postür bozukluğunu düzeltme, bel ve omur ağrısı giderme mümkün olmaktadır.

Birçok insan hayatlarının bir yerlerinde akut siyatik veya bel ağrısından şikayetçi olmuşlardır.

Bu insanlardan Almanya yaşayan çiftçi ve değirmen sahibi Dieter Dorn’a yolu düşenler, basit ancak etkili el hareketleri ile problemlerinin çok kısa sürede yok olduğunu ve büyük bir çoğunluğunda tekrarlanmadığına şahit olmuşlardır. Dieter Dorn, Dorn Terapi’nin mucidi ve otuz seneden uzun süredir de uygulayıcısı olmuştur. Yüzlerce öğrencisini yetiştirmiş ve onlar da Dieter Dorn kadar başarılı olmuşlardır. Dorn Method bugün Almanya başta olmak üzere, tüm dünyada uygulanmakta ve çok büyük bir hızla yayılmaktadır.

8. Refik Korkmaz Bilinçaltı Dili ve Mucizeler Eğitimi

Bilinçaltı Dili ve Mucize Ötesi enerjisiyle birçok sağlık problemini şifalandırabilirsiniz. Bu yöntemleri dilediği takdirde istisnasız herkes öğrenebilir. İşitme ve görme bozuklukları, tikler, takıntılar, kadın hastalıkları, hamilelik, menopoz, cilt problemleri, hiperaktivite, prostat, skolyoz, bel fıtığı, obezite ve estetik gibi birçok alanda şifalandırma yapabileceğiniz bu sistem ile bugüne kadar binlerce insan çok kısa sürede hastalıklarından kurtuldu. Birçoğu ise anında şifa buldu.

9. Silva Metodu Eğitimi

Sizi kendi yaşamınızın üstadı yapmayı amaçlar. Temellerini meditasyon ve hipnoz tekniklerinden alır. Sizi kendi içsel rehberiniz ile tanıştırır, günlük yaşam sorunlarınızı çözmenize, zihninizi yönetmenize aracı olur. Silva Metodu bunu nasıl yapar derseniz, beyin frekanslarını kullanmayı öğreterek yapar. Silva’da alfa ve teta frekanslarını kullanarak sorun çözmenin ötesinde zihninizi yönetmeyi, yönlendirmeyi öğrenirsiniz. Siz Silva’da beyninizi bu frekanslarda işlevsel hale getirirsiniz.

10. Yeditepe Üniversitesi Yaşam Koçluğu Eğitimi

  • Yaşam Koçluğu Egitimi
  • Life Coach Certification
  • Kişisel Gelişim Danışmanlığı
  • Temel Psikoloji Eğitimi

11. Yeditepe Üniversitesi Aile Danışmanlığı Eğitimi

  • Aile Danışmanlığı
  • Montesori

12.Altınbaş Üniversitesi Numeroloji Eğitimi

13. ReSetting A’dan Z’ye Hastalıklar Eğitimi

14. Düşünce Gücü ve Şifa Yeteneklerini Geliştirme Eğitimi

15. Çakra Dengeleme, Okuma, Enerji Seviyeleri Tespiti

16. Mizaç Eğitimi

17. Temel Hipnoz Eğitimi

18. NeuroDesign Eğitimi

19. NONA Bilinçaltı Terapisi

20. Matrix/Kinesyoloji Eğitimi

21. Bioenerji Eğitimi

22. Diksiyon Eğitimi

23. Sembol Okumaları Eğitimi

Sosyal medya hesaplarım

www.ruveydamus.com

bilgi@ruveydamus.com

www.instagram.com/ruveyda_kozmikenerji_

https://twitter.com/MusRuveyda

https://www.facebook.com/Kozmik-Enerji-144876719443761/

https://youtube.com/channel/UCsqC2WXE-YWoUxEBD-3CBJg

kozmik-enerji ruveyda muş

İnsandaki Çakralar Grafiği